joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a pierdut total controlul… Falcă trimite „mercenari” la Ștrandul Neptun să dea jos gardurile unei societăți private!

  de Mihai Todoca | 3 iulie 2017, 2:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  Știri Arad. De parcă nu era destul că acest oraș, odată declarat regal, a ajuns ceva mai interesant decât un cătun datorită arhitecturii care își scuipă în dezgust ornamentele pe noi, iată că acum mărețul Tutankamon demonstrează pentru a ‘jde mia oară că el face oricum ce vrea! Indiferent de lege, de hotărâri, de conduita bunului simț… efectiv se bagă în casa omului!

  Azi la orele 11, în parcarea Corleone de pe Ștrandul Neptun, erau parcate două utilaje. Parcare care, atenție, aparține de drept (prin concesiune) societății administrate de omul de afaceri Leontin Aslău.

  Aceste două utilaje au fost contractate de către Primăria Arad de la firma BOR pentru a amenaja ceea ce se află acum în fața sediului Poliției Locale Arad – Serviciul Circulație pe Drumurile Publice, probabil o parcare.

  Acum vine partea în care lipsa de respect în fața legilor din România, de respect pentru bunul altuia este aruncată la coș de către Primăria Arad. Domnii de la societatea BOR s-au apucat de treabă și au dat pe jos cu gardul de la parcarea Corleone pentru a ajunge în fața sediului Poliției Locale (fosta discotecă Space, pentru cine își mai aduce aminte). Însă, atenție!, repetăm obsesiv, gardul este proprietatea privată a SC Corleone.

  Conform administratorului Leontin Aslău, angajații firmei voiau să înceapă să spargă parcarea Corleone, până când acesta a intervenit, a sunat la Poliția Arad și și-a sunat și avocatul. În momentul în care au fost întrebați, de către patronul Corleone, dacă au acte… au dat din umeri: „N-avem”.

  Pentru noi este foarte clar că la mijloc este o altă șmecherie a lui Gheorghe Falcă. Nesocotind sentințe judecătorești, în ultimele zile, acesta caută tot felul de „artificii” pentru a îl determina pe omul de afaceri Aslău să îndepărteze gardul din jurul parcării. De ce? Pentru că primarul este disperat că pe respectiva parcare va avea loc evenimentul „Festivara”, iar acesta nu e organizat cu spirjinul Primăriei Arad. Falcă vrea cu orice preț să elimine gardurile pentru a da senzația arădenilor că evenimentul i-ar aparține.

  Considerând asta un atac asupra proprietății private, Leontin Aslău a depus plângeri penale.

  Firma care a rupt gardurile… să-i acordăm prezumpția de nevinovăție și să spunem că a fost prostită de Primăria Arad și trimisă să dea jos gardul, muncitorii nefiind informați că vor intra pe o proprietate privată.

  Nu în ultimul rând, mai există un motiv pentru care Falcă face orice pentru a scăpa de respectivul gard. Dar cu privire la asta, puțin mai târziu… și să știți că e urâtă!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cel mai prost obicei ? … sa scrii minciuni. Ori „nea-pasta” scrie dupa dictare, ori … de la caldura !
   Portiunea de teren, unde urmeaza sa se lucreze este TEREN PUBLIC, iar GARDUL lui Corleo este AMPLASAT ILEGAL, pe domeniul public. E adevarat si ca Corleo inchiriaza acel TEREN PUBLIC la Circuri, parc de distractie, etc, dar „nu-i bai”, speriem „cu pix-ul”. Unii inca nu stiu ce este DEONTOLOGIA PROFESIONALA?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.