Și-a început cariera la UTA, a ajuns în lotul național al lui Iordănescu, iar acum ex-portarul arădean e șofer pe TIR

  de - | 14 septembrie 2020, 11:49 AM | Sport

  0

  (foto: Facebook Sebastian Huțan)

  În 2003, naționala României, antrenată de Anghel Iordănescu, pierdea calificarea la Euro 2004 după un meci dramatic la Copenhaga, cu Danemarca.

  În lotul „tricolorilor” se afla și Sebastian Huțan (36 de ani), portarul născut la Arad și cunoscut mai ales pentru aventura de la FC Vaslui.

  Selecționat de 12 ori la naționalele U19 și U21 ale României, Huțan s-a retras din fotbal la 29 de ani, din cauza accidentărilor. Acum, e șofer de tir și bate țara în lung și-n lat de la volan.

  „Am avut patru operații la genunchi de-a lungul carierei. La ultima intervenție chirurgicală, doctorul mi-a zis că aș fi riscat să-mi puna proteză la genunchi, dacă mai continui cu fotbalul și m-am lăsat.

  Asta este viața. Am fost afectat, dar sunt lucruri pe care nu ai cum sa le eviti . M-am lasat la 29 de ani”, a povestit ex-goalkeeper-ul, pentru ziare.com.

  Sebastian Huțan: „E un job și bănos, dar și greu!”
  Sebastian Huțan a explicat cum a ajuns să lase fotbalul pentru camioane, deși la un moment dat ajunsese antrenor de portari.

  „E un job și banos, dar și greu. Stai departe de familie. Ajuți la încărcat, la descărcat. Când îl vedeam pe tatăl meu că el muncește și eu stau ca antrenor de portari, nu era ok și am zis să-l ajut. La un an distanță, după ce am rupt-o cu fotbalul, am rămas singur cu tirurile, pentru că tatăl meu a murit.

  Eu sunt răspunzător de tot ceea se întâmplă. Mai am patru tiruri și am băieți care fac curse internaționale. Eu fac numai în țară. Trebuie să stau mai mult pe lângă casă. O am și pe mama”, a zis fostul portar.

  Vezi întreaga poveste AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.