Și-a împușcat iubita, apoi i-a ars cadavrul! Criminalul, un arădean din Dezna, a avut parte de o achitare în primul proces

  de Special Arad | 8 December 2022, 11:57 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ștefan Valea și-a ucis concubina, Monica Alexandrescu, cu două gloanțe în cap, la 8 septembrie 2008, după ce aceasta a vrut să încheie relația cu el, căsătorindu-se cu un italian. Soțul acesteia i-a raportat dispariția, iar după găsirea mașinii în care Ștefan Valea a ars cadavrul, acesta a fost arestat de carabinieri în 2010.

  După un proces îndelungat, unde Ștefan Valea a fost condamnat în primă instanță la 24 de ani de închisoare, acesta a fost achitat în urma unui apel. Apelul ulterior fusese anulat de Casație care a dispus deschiderea unui nou proces de apel. În urma acestui proces, sentința dată de Curtea cu juri de Apel din Catanzaro a fost de 16 ani de închisoare. Astfel criminalul a fost reținut de polițiștii arădeni și va fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara.

  Comunicat IPJ Arad: „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sebiș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru acțiuni speciale au depistat un bărbat de 50 de ani, din Dezna, căutat de autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

  În anul 2008, bărbatul și-a împușcat concubina, a ars cadavrul, în interiorul unei mașini, pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria. Bărbatul va fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, pentru luarea măsurilor legale.”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.