SEXY ARMY: pictorial pe o bază militară cu mai multe fotomodele, fără permisiunea Armatei

  de Special Arad | 19 octombrie 2014, 12:00 PM | Monden

  1

  Fete sexy şi arme de foc – nimic rău în asta, aţi putea spune, mai ales că fetele despre care vorbim au pozat pentru un calendar într-o bază militară din statul american Utah, potrivit Digi24.

  Problema este, însă, că fotomodelele nu au avut permisiunea să filmeze în baza respectivă. Ele au fost lăsate în interior de un ofiţer al Gărzii Naţionale, care nu-şi anunţase superiorii.

  Conducerea armatei a declanşat o anchetă, iar ofiţerul respectiv riscă să fie sancţionat.

  Va rămâne, însă, cu siguranţă cu o amintire foarte plăcută, chiar dacă superiorii săi nu s-au arătat impresionaţi de scopul nobil al şedinţei foto – strângerea de bani pentru veteranii de război.

  Vezi mai jos mai multe fotografii

  IMG_7796

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.