Sevilla-Valencia și Benfica-Juventus, în semifinalele Europa League

  de Special Arad | 11 aprilie 2014, 2:58 PM | Sport

  0

  Imediat după tragerea la sorți a semifinalelor Champions League, la Nyon a urmat tragerea la sorți pentru semifinalele celei de-a doua competiții pe plan european, Europa League.

  Astfel, prima semifinală va fi 100% spaniolă, cu Sevilla și Valencia duelându-se pentru un loc în marea finală. Este pentru prima oară în istorie când cele două echipe se înfruntă în cupele europene. Cu toate acestea, Sevilla și Valencia s-au întâlnit de 177 de ori în competițiile din Spania.

  În cea de-a doua semifinală se întâlnesc doi giganți ai fotbalului european și mondial. Benfica Lisabona va da piept cu gazda finalei, Juventus. Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de patru ori într-o competiție europeană, cu trei victorii în contul Benficăi și una pentru Juventus.

  Programul semifinalelor:

  TUR

  24 aprilie: Sevilla – Valencia / Benfica – Juventus

  RETUR

  1 mai: Valencia – Sevilla / Juventus – Benfica

  Finala se va disputa pe data de 14 mai la Torino, pe Juventus Stadium.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.