Sevilla-Valencia și Benfica-Juventus, în semifinalele Europa League

  de Special Arad | 11 April 2014, 2:58 PM | Sport

  0

  Imediat după tragerea la sorți a semifinalelor Champions League, la Nyon a urmat tragerea la sorți pentru semifinalele celei de-a doua competiții pe plan european, Europa League.

  Astfel, prima semifinală va fi 100% spaniolă, cu Sevilla și Valencia duelându-se pentru un loc în marea finală. Este pentru prima oară în istorie când cele două echipe se înfruntă în cupele europene. Cu toate acestea, Sevilla și Valencia s-au întâlnit de 177 de ori în competițiile din Spania.

  În cea de-a doua semifinală se întâlnesc doi giganți ai fotbalului european și mondial. Benfica Lisabona va da piept cu gazda finalei, Juventus. Cele două echipe s-au mai întâlnit doar de patru ori într-o competiție europeană, cu trei victorii în contul Benficăi și una pentru Juventus.

  Programul semifinalelor:

  TUR

  24 aprilie: Sevilla – Valencia / Benfica – Juventus

  RETUR

  1 mai: Valencia – Sevilla / Juventus – Benfica

  Finala se va disputa pe data de 14 mai la Torino, pe Juventus Stadium.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.