duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  David Popovici şi Andrei Anghel, în finale la puternicul concurs de înot de la Roma, Sette Colli Trophy

  de Special Arad | 24 iunie 2023, 3:49 PM | Sport

  0

  Ziua a doua a puternicului concurs de înot de la Roma – Sette Colli Trophy – a adus două calificări în finale pentru sportivii delegaţiei României: David Popovici, la 100 m liber, şi Andrie Anghel, la 50 m spate.

  În seriile de la 100 m liber, campionul european şi mondial, David Popovici s-a calificat cu primul timp în finala de diseară. El a terminat cele două lungimi de bazin cu timpul de 48.35 s şi va înota de pe culoarul al patrulea în finala programată la ora 20:11, ora României, şi va fi transmisă în direct pe TVR Info.

  Pe de altă parte, Andrei Anghel a înotat şi el excelent în seriile de la 50 m spate şi s-a calificat în finala de diseară cu al doilea timp.

  Elevul lui Marius Grigore a încheiat seria sa cu timpul de 25.22 s, cu doar 00.20 s mai puţin decât italianul Thomas Ceccon. Andrei va concura în finală de la ora 19:20, ora României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.