Sesiune de admitere la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 31 July 2017, 6:32 PM | Educaţie

  0

  Cea de a doua sesiune de admitere pentru locurile bugetare şi cu taxă rămase libere la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad se desfăşoară pe tot parcursul lunii august în clădirea universităţii din Bd. Revoluţiei nr.77.

  De luni până vineri, între orele 9.00-15.00 cei care doresc să se înscrie o pot face la biroul unic de înscrieri, situat la etajul I al clădirii. În luna septembrie, înscrierile se vor desfăşura la punctele de înscriere ale fiecărei facultăţi, tot în clădirea UAV din Bd. Revoluţiei. Absolvenţii pot alege oricare din cele 32 programe de studii pentru licenţă şi 26 de programe de master (două programe în limba engleză la Facultatea de Ştiinţe Exacte) din cadrul celor 9 facultăţi ale universităţii arădene de stat. Înscrierile se vor finaliza pe 12 septembrie.

  Interviurile pentru master se vor desfăşura în luna septembrie conform calendarului stabilit de fiecare facultate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.