Serviciile Google, inclusiv Youtube și Gmail, au căzut în toată lumea

  de Special Arad | 14 decembrie 2020, 2:20 PM | Internaţional | IT

  0

  Serviciile Google, inclusiv Gmail, YouTube și Google Drive, au căzut în toată lumea, o excepție făcând-o motorul de căutare.

  Eroarea vine după o serie de alte probleme survenite la serviciile Google în acest an, ca de exemplu căderea serviciului Google Cloud în vară. În aprilie, o altă eroare de server Google a survenit, de acea dată dintr-un motiv cu adevărat ilar: vinovate au fost vacile care s-au împiedicat pe o câmpie din Oregon de cablurile de fibră optică.

  În ceea ce privește cauza care a dus la căderea serviciilor Google de astăzi, 14 decembrie, rămâne deocamdată necunoscută, însă eroarea a survenit, în întreaga lume, în jurul orei 11:50 UTC (13:50, ora României).

  Update: YouTube poate fi accesat dacă utilizatorul nu este autentificat, ceea ce arată că problema tehnică ar fi la serviciul de conturi Google.

  Sursa: datacenterdynamics.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.