miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Servețelele umede sunt cel mai mare pericol pentru sistemul de canalizare! Nu le mai aruncați în toaletă!

  de Special Arad | 20 aprilie 2023, 12:48 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat Compania de Apă.  Angajații Companiei de Apă Arad au intervenit în una din zonele cu probleme din Arad, unde, periodic, sistemul de canalizare se înfundă din cauza șervețelelor umede. În timpul intervențiilor de ieri și de astăzi din cartierul Micălaca, zona străzilor: Alba Iulia, Nucet, Sighișoara, aceștia au îndepărtat cantitati foarte mari de șervețele umede din canale.

  Compania de Apă Arad atrage din nou atenția: toate tipurile de șervețele umede, atât cele pentru igiena mâinilor cât și cele pentru igiena intimă sau cele destinate bebelușilor, trebuie aruncate în coșul de gunoi!

  Șervețelele umede nu se dizolvă în apă și ajung să se depună pe conducte, blocând funcționarea stațiilor de pompare ape uzate.

  Compania de Apă Arad intervine de fiecare dată când sunt constatate disfunctionalități iar în caz de nevoie, dispeceratul Companiei poate fi apelat de luni până duminică, la numărul de telefon 0257/270843.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.