miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șeroni: „Am fost supărat că nu am jucat. Vă spun, UTA va promova în acest sezon”

  de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 8:09 AM | Sport

  0

  Despre Alin Șeroni s-a tot vorbit că ar putea deveni un caz aparte pentru UTA. S-a tot vorbit că ar aprinde fitile în vestiar, nemulțumit de faptul că nu este folosit de Gyuszi Balint.

  Titularizat la meciul de cupă cu Lipova, unde a evoluat practic fără greșeală, Șeroni ar putea primi o nouă șansă la meciul cu FC Snagov de sâmbătă, de la ora 11, pe Motorul. Fundașul echipei arădene a făcut chiar el lumină în ceea ce privește cazul său.

  „Am fost supărat că nu am jucat, dar am tras de mine la antrenamente. M-am pregătit, când primesc șansa voi da totul pentru echipă. Toți cei trei fundași centrali seniori din lot suntem de aceeași valoare, adică Melite, Ilie și eu, Mister decide cine joacă. De când a venit, el a încercat să facă un grup unit, făcându-ne să ne simțim cu toții importanți și oricum mai repede sau mai târziu toți vom primi șanse aproape egale.

  Vor veni meciuri din 3 în 3 zile și va fi dificil ca vreunul dintre noi să bifeze toate minutele oficiale. Personal, am rămas la UTA pentru promovare, din punctul meu de vedere doar acesta e obiectivul nostru. Este obiectivul vestiarului, al antrenorului și staff-ului, dar și al conducerii. Vă spun, UTA va promova la sfârșitul sezonului, când se va trage linie noi vom fi deasupra. Sâmbătă trebuie să dăm totul, să fim concentrați și să respectăm în teren ceea ce ne spune Mister înainte de joc. Într-adevăr, e foarte dificil să joci pe sintetic, mai ales pe căldură, dar până se termină stadionul nu avem altă opțiune”, spune Șeroni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.