Sergiu Vlad, deputat USR: Ploile și canalizarea proastă au scos dejecțiile pe stradă în Arad

  de - | 6 iunie 2019, 8:43 AM | Comunicate contra cost

  1

  Comunicat. Spre deosebire de alte ploi, cea căzută zilele acestea a scos pe străzile Aradului conținutul canalizării menajere, deși este strict interzisă orice legătură între rețeaua menajeră și cea pluvială, care să permită acest lucru.

  Ploile semnificative căzute în ultimele zile au confirmat din nou incapacitatea rețelei de a prelua apele meteorice. Bălțile imense care acoperă pasaje, trotuare, spații de parcare, iar uneori străzi cu totul, sunt bine cunoscute arădenilor.

  De data aceasta însă, gurile de canal au erupt pe Calea Iuliu Maniu, iar pe stradă s-a revărsat conținutul canalizării menajere. Mai departe, a fost purtat la zeci de metri de șuvoaiele de apă de ploaie, acoperind la propriu orașul cu fecale.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Se pare că apa de ploaie a pătruns în canalizarea menajeră, în loc să fie preluată și evacuată de cea pluvială. Pe undeva e o situație similară cu cea identificată în zona canalului Mureșel, unde apa de ploaie era contaminată cu fecale și evacuată apoi ilegal în cursul de apă.

  Din păcate, în Arad vom avea foarte mult de lucru pentru a corecta lucrările de mântuială ale celui care a fost primarul Gheorghe Falcă. Este tot mai limpede motivul pentru care acesta a ales să plece la Bruxelles, și anume pentru a evita să dea socoteală arădenilor.

  USR va veni cu un alt fel de administrație, unde criteriul politic va fi înlocuit de profesionalism. Nu vom mai tolera în administrație incompetenți, iar fiecare va trebuie să răspundă pentru ceea ce face, atâta timp cât este plătit din bani publici.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.