Sergiu Gorban, fost polițist în Arad, negociază la sediul companiei, în Vladimirescu, cereale de peste 26 de milioane de euro

  de O. Peniță | 20 May 2017, 9:09 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  Știri Arad. Compania „Transylvania Invest” din ju­deţul Arad, cu sediul în comuna Vladimirescu, deţinută de omul de afaceri Sergiu Gorban, a vândut în 2016 cereale şi oleaginoase în valoare de 26,8 mil euro – susține un raport publicat pe www.mfinanţe.ro. Cu toate astea, compania are doar 12 angajați, iar profitul pentru 2016 a fost de 500.000 de euro.

  Transilvania invest

  Anul trecut traderul arădean a tranzacţionat peste 170.000 tone de cereale şi oleaginoase, din care mai bine de jumătate au mers la export. „Am intrat în business fără să am niciun fel de experienţă în domeniu. Am văzut o oportunitate în comerţul cu cereale. Înainte de asta am fost poli­ţist. Nici măcar nu am avut de-a face cu me­diul privat. Pe piaţa românească mergem spre cei mai mari procesatori cum ar fi Boromir, Trans­avia, Sammills sau Smith­field. La export livrăm în ţări ca Italia, Cehia, Slovacia sau Aus­tria. O mare parte din cantitate am livrat-o şi către marii tra­derii din Portul Constanţa“ – a declarat, pentru zf.ro, Sergiu Gorban, unicul asociat al companiei.

  15781214_1350520674968769_8479005951876175017_n

   

  Sursa foto: pagina de Facebook a lui Sergiu Gorban

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru toți cititorii de bună credință,
   În urmă cu câteva secunde am sters al treilea comentariu negativ cu privire la subiectul acestui articol. Așa s-a întâmplat și în cazul altor oameni de afaceri arădeni. Revenind, e vorba de un al treilea comentariu în care, fără a-și face publică identitatea, anonimi care dau impresia ca stiu totul, aruncă cu noroi peste tot, doar pentru că invidia este aproape întotdeauna, la români, excesivă. Iar a face rău și a vorbi de rău, fără probe, a devenit sport și ocupație națională.
   Haideți, o clipă, să ne gândim la ceea ce fac bine Aradului și comunității acești oameni și abia apoi că pot să greșească. Sau au greșit.
   În consecință, Special Arad îi invită pe toți cititorii săi să analizeze rezultatele oamenilor de afaceri privind din cu totul alte perspective decât cele pentru care am decis să nu publicăm anumite comentarii răutacioase și injurioase.
   Să sperăm ca Aradul va avea, în scurt timp, mult mai mulți investitori de talia domnului care face subiectul articolului.
   P.S. Nu oamenii de afaceri (cei cinstiți) sunt vinovati pentru situația României, la 27 de ani de la Revoluție. Ba dimpotrivă, fără ei era mult mai rău.
   Alin Olteanu – editor coordonator Special Arad

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Nu e subțire, e altceva.
    Se practică de mult mai spre vest, Special Arad este și în acest caz un inovator al presei locale.
    Ideea este a unor articole, publicate mai ales în zilele de week-end, când audiența oricum este mai superficială, a unor articole cu caracter de promovare a unor teme, persoane, idei, întreprinderi pe care redacția le consideră ca atare.

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.