duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Gligor, arădeanul care face parte din naţionala României de volei pe… zăpadă!

  de Dan Lazăr | 1 februarie 2020, 7:40 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Unul dintre jucătorii divizionarei secunde de volei masculin UVVG ProVolei Arad, vicecampion național al voleiului pe plajă în 2019, face parte din naționala României de volei pe plajă, care participă, în prima parte a acestei luni, la turnee în Armenia și Georgia. Sergiu Gligor este un voleibalist care, în ultima perioadă, pare că își valorifică tot mai mult din potențialul său pentru acest sport.

  Arădeanul este component al echipei România II, alături de: Hupoiu, Pop și Ifrim, din lotul României I făcând parte: Mehedințeanu, Necula și Drăghici.

  Loturile tricolore vor evolua în CEV Snow Volleyball European Tour 2020, primul turneu find în localitatea Tsakhkadzor, din Armenia, între 3-5 februarie. La acesta participă 18 echipe, patru dintre ele trebuind să treacă de faza calificărilor (Rusia III, Georgia, Polonia și Slovacia).

  Din Armenia, Sergiu Gligor și ceilalți tricolori vor merge în Georgia, la Bakuriani, unde are loc al doilea turneu al sezonului 2020, între 7-9 februarie.

  Cupe CEV la volei pe zăpadă mai are programate patru turnee, unul în Slovacia, tot în februarie, două în Austria (martie și aprilie) și unul în Italia, la începutul lunii lui Prier.

  Românii, cel mai lung meci din 2019

  Cea mai lungă partidă a circuitului european de volei cu zăpadă din 2019 s-a jucat între Italia și România, având 56 de minute. Aceasta s-a desfășurat la St. Anton (Austria).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.