marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Vot pentru finanțarea autostrăzii Moldovei!” (P)

  de - | 26 septembrie 2023, 6:48 PM | Comunicate contra cost

  1

  A fost votat proiect de Lege pentru aprobarea Contractului de finanțare al autostrăzii A7, aferent Mecanismului de redresare şi rezilienţă – dintre România şi Banca Europeană de Investiţii. România împrumută 600 milioane de euro de la Banca Europeană de Investiții (BEI), pentru construcția autostrăzii A7 Ploiești – Pașcani, finanțată cu 1,95 miliarde de euro și din PNRR.

  „Am votat acest proiect de lege pentru dezvoltarea României, un obiectiv urmărit de foarte mulți ani, de a avea legate prin drumuri de mare viteză regiunile istorice ale țării. Este un proiect cu o valoare foarte mare, de 6,7miliarde de euro și îmi doresc să fie gata cât mai repede, așa cum îmi doresc să finalizăm drumul expres Arad – Oradea, autostrada Nădlac – București și Autostrada Transilvaniei”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Drumul va avea 319 km, profil 2×2 benzi de circulație, între Ploiești si Pașcani și este împărțit în patru secțiuni:  Ploiești – Buzău, cu o lungime de 63,25 km; Buzău – Focșani, cu o lungime de 82,44 km; Focșani – Bacău, cu o lungime de 95,9 km; Bacău – Pașcani, cu o lungime de 77,39 km.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.