joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Trebuie să aducem stadionul UTA la standarde internaționale”

  de Special Arad | 11 februarie 2022, 8:01 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Alocarea fondurilor pentru bazele sportive a fost unul dintre subiectele abordate în conferința de presă a PNL Arad de astăzi. Președintele organizației municipale, Sergiu Bîlcea a prezentat investițiile în infrastructura sportivă.

  Echipa PNL a hotărât să asigure îmbunătățiri la stadionul UTA pentru a intra în circuitul internațional. Am înțeles poziția funcționarilor din Primărie, nu putem să punem lucrările necesare la capitolul reparații, trebuie să începem cu studiile, necesare pentru cinci direcții: refacerea gazonului în așa fel încât să fie funcțional din ianuarie până în decembrie, lucrări la sistemul de canalizare pentru a rezolva problema infiltrațiilor, investiții pentru a îmbunătăți instalația electrică, aducerea în standarde a instalației de sonorizare și îmbunătățiri la panoul de control pentru transmisiunile televizate, sistem de ventilație la tribuna oficială, o condiție pentru omologare. Toate aceste studii au primit finanțare în bugetul din acest an. Nu ne oprim la stadion, alocăm fonduri pentru studiile necesare construirii bazei sportive în zona Subcetate, reparații capitale la pista de atletism la stadionul Gloria, reabilitarea Clubului Voința, pentru că este o emblemă a orașului și o ramură de sport pe care o susținem pe Malul Mureșului și pentru instalația de irigație pentru bazele sportive Sânicolau și ICRTI”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

  Acesta a reamintit că în cursul acestei săptămâni a avut, alături de deputatul UDMR Peter Farago, o întâlnire cu ministrul sportului Carol Eduard Novak. Ministrul va fi prezent la Arad în data de 3 martie, pentru a evalua la fața locului nevoia de investiții în bazinul de înot Delfinul și Sala Polivalentă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.