duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Tichetele de sportiv pentru copii și juniori sunt un sprijin binevenit”

  de - | 29 noiembrie 2022, 3:56 PM | Comunicate contra cost

  0

  Legea prin care se acordă tichete de sportiv de 150 lei pe lună pentru copiii şi juniorii legitimaţi la un club sportiv a fost promulgată și intră în vigoare de la 1 ianuarie 2023, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „Copiii care sunt legitimaţi la structurile sportive şi practică sportul în mod organizat pentru a participa la competiţii sportive naţionale şi internaţionale oficiale vor beneficia de un stimulent financiar sub forma tichetelor valorice. Ei vor putea să achiziţioneze articole şi echipamente sportive, suplimente nutritive sau vor putea face recuperare medicală. Cred că sportul românesc trebuie relansat prin susținere financiară, care adeseori apasă doar pe umerii părinților. Prin aceste tichete, acordăm un sprijin familiilor cu copii care practică sportul de performanță și care au foarte mari cheltuieli legate de echipamente și suplimente nutritive”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.