miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei pentru școli din județul Arad” (P)

  de - | 26 iulie 2023, 5:06 PM | Comunicate contra cost

  0

  Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și deputatul PNL Sergiu Bîlcea au participat la București, în prezența ministrului educației Ligia Deca, la semnarea unor contracte de finanțare pentru investiții în educație. În total, 1 miliard de euro din fonduri europene vor fi investite prin PNRR în sistemul de educație, cu  peste 5600 de școli beneficiare!

  „Am fost bucuros să particip, la București, la semnarea contractelor pentru județul Arad, de către președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. La Arad, 17 unități școlare și un club sportiv primesc peste 10 milioane de lei pentru dotări performante. Investițiile în educație sunt baza reformelor pe care trebuie să le parcurgă România în procesul de modernizare! Sunt un partener al investițiilor guvernamentale pentru reforme, al Consiliului Județean și al primăriilor din județ. Semnarea contractelor pentru educație înseamnă startul unor investiții pentru copii, pentru viitor, pentru o viață mai bună!”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.