sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Este disponibilă aplicația pentru mobil Ghișeul.ro pentru plata online a taxelor și impozitelor”

  de - | 30 ianuarie 2023, 11:36 AM | Comunicate contra cost

  0

  Digitalizarea și reducerea birocrației sunt ținte obligatorii pentru Guvern, consideră deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  „În era tehnologiei, trebuie să folosim mijloacele moderne pentru plăți și formulare, să reducem drumurile care nu sunt necesare și să evităm cozile la ghișee. Din acest punct de vedere, aplicația Ghișeul.ro trebuie apreciată și folosită pentru plata online a taxelor, serviciile publice, amenzilor sau utilităților către instituțiile statului, cu zero comision la orice plată. Împreună cu legile care scot obligativitatea prezentării unor copii după documentele emise de stat și cele referitoare la accesarea unor servicii online, printre care cazierul judiciar, sunt pași înainte pentru reducerea birocrației și reforma administrației prin digitalizare”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

  Aplicația este disponibilă în:
  -Google Play (AICI),
  -App Store (AICI).


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.