duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Caravana Sportului Arădean pornește sâmbătă, în Micălaca!” (P)

  de - | 8 iunie 2023, 8:10 PM | Comunicate contra cost

  1

  Caravana Sportului Arădean începe sâmbătă, în Parcul Orizont din Micălaca! Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, deputatul Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA Ionel Bulbuc, conducerea Centrului Cultural Județean și reprezentanți ai cluburilor sportive au invitat tinerii la mișcare! Sâmbătă, în Parcul Orizont, între 12 și 16, cluburile vor face demonstrații, vor invita copiii și tinerii la mișcare, în speranța că îi vor convinge să se înscrie la un sport de performanță!  În 17 iunie, Caravana ajunge în cartierul Aurel Vlaicu, în parcarea Kaufland iar în 24 iunie în Alfa, în parcul din cartier.

  „Prin acest eveniment invităm la sport și mișcare, aducem împreună cluburile sportive pe de o parte, copiii și tinerii pe de altă parte, în speranța că vom promova sportul pentru o viață sănătoasă și, de ce nu?, vom oferi cadrul potrivit pentru a descoperi campionii de mâine! Sportul înseamnă viață sănătoasă și disciplină. Am gândit Caravana Sportului Arădean ca o invitație la sport și  mișcare în aer liber acum, la început de vară”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad, cel care a inițiat acest proiect în parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul Cultural Județean și cluburile sportive din Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.