Sergiu Bîlcea: „Arădeni cu care ne mândrim” pentru echipa de robotică Delta Force

  de - | 3 September 2021, 3:45 PM | Comunicate contra cost

  0

  Echipa de robotică Delta Force este o poveste frumoasă de succes. S-a născut din pasiunea unor elevi pentru inovație și tehnologie, din grija unor părinți și a unor profesori pentru viitorul copiilor.

  De câțiva ani, echipa s-a dezvoltat și a continuat să surprindă plăcut, să obțină rezultate meritorii la concursuri, să fie în atenția opiniei publice. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a ținut aproape de echipa de robotică în ultimii ani și consideră că trebuie să se bucure de recunoașterea meritelor și susținere din partea comunității locale. Sergiu Bîlcea le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, care exprimă recunoașterea meritelor Delta Force.

  Sunt mândru de echipa de robotică Delta Force, le-am urmărit evoluția din 2019, este o plăcere să văd cum evoluează an de an. Pasiunea și inteligența i-au ajutat pe acești tineri să obțină rezultate foarte bune la concursuri internaționale, să fie cunoscuți în țară și în străinătate. Le-am acordat diploma «Arădeni cu care ne mândrim», ca semn de apreciere pentru rezultatele obținute și pentru promovarea Aradului în țară și în străinătate. Delta Force demonstrează că putem crește prin educație de calitate, muncă și inovație. Sunt o sursă de inspirație și un model pentru alți tineri, pentru noi toți!”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.