joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sergio Aguero se retrage! Inima nu îl mai lasă să joace fotbal…

  de - | 20 noiembrie 2021, 7:48 PM | Sport

  0

  Sergio Kun Aguero că trebuie să stea nouă luni în afara fotbalului, în această perioadă urmând să afle dacă va mai putea juca fotbal sau dacă va fi nevoit să se retragă.

  La doar trei săptămâni după meciul în care s-a așezat pe teren și a fost transportat cu ambulanța la spital, se pare însă că argentinianul ar fi luat deja decizia.

  „Kun Aguero se retrage. Problemele cardiace îl forțează să renunțe la fotbal. Săptămâna următoare este programată o conferință de presă în care să își anunțe retragerea”, a anunțat cunoscutul jurnalist spaniol Gerard Romero, pe Twitter.

  „Dacă-mi vor spune că trebuie să mă opresc, o voi face, dar întâi trebuie să aștept rezultatele testelor. Voi continua procesul de recuperare, apoi vom vedea care e decizia optimă. Am fost în spital cinci zile, mi-au făcut analize, acum trebuie să am răbdare. Voi face, peste o săptămână, alte teste și vom vedea ce urmează”, a spus Sergio Aguero.

  De cinci ori campion al Angliei cu Manchester City și câștigător al Copa America cu Argentina în acest an, Sergio Aguero s-a transferat la Barcelona în vară, din postura de jucător liber de contract. Ajuns accidentat la Barcelona, s-a refăcut abia la mijlocul lunii octombrie și a strâns cinci meciuri și un gol înaintea problemelor respiratorii de la duelul cu Alaves.

  În vârstă de 33 ani, Sergio Aguero este cel mai bun marcator din istoria clubului Manchester City, la care a evoluat timp de un deceniu (2011-2021), reuşind să înscrie 260 de goluri în 390 de meciuri. El a îmbrăcat de 101 ori tricoul selecţionatei Argentinei, pentru care a marcat 41 de goluri.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.