Serena Williams, accidentare înspăimântătoare și abandon la Wimbledon! Americanca a ieșit de pe teren plângând

  de - | 30 June 2021, 8:10 AM | Sport

  1

  foto: arhivă

  Serena Williams (8 WTA) a abandonat în timpul meciului cu Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), din cadrul primului tur de la Wimbledon, scrie Digi Sport.

  În primul set, Serena Williams a alunecat de două ori, în game-ul cinci și șapte, acuzând dureri puternice. Momentul decisiv a fost la scorul de 3-3, când fostul lider mondial a acuzat o accidentare înaintea unui retur, nu a mai putut sta în picioare și a urlat de durere.

  Americanca de 39 de ani s-a ridicat după câteva secunde în aplauzele fanilor ridicați în picioare și și-a anunțat abandonul cu lacrimi în ochi.

  Serena Williams ratează astfel, din nou, șansa de a egala recordul de Grand Slam-uri deținut de Margaret Court (24)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.