Sentință în cazul interlopului Adrian Șuteu: 2 ani și 6 luni cu executare!  

  de Aurel Fidisan | 7 septembrie 2016, 1:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Judecătorii au dat astăzi sentința în procesul în care Adrian Șuteu, unul dintre cei mai de temut interlopi arădeni, a fost acuzat de vătămare corporală.

  Condamnarea lui Șuteu vine în contextul în care, în după amiaza zilei de 11 martie a.c., a avut o răfuială cu I.A.R., răfuială în urma căreia partea vătămată a suferit mai multe leziuni, fiind necesare 65 de zile de îngrijiri medicale.

  Primul termen de judecată al acestui dosar a avut loc pe 17 august, dar din cauza lipsei de procedură a fost amânat pe 7 septembrie.

  Astăzi, judecătorii de la Tribunalul Arad au dat verdictul final în acest caz, iar Adrian Șuteu a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

  Acesta se află în arestul poliției încă din 6 aprilie și, cel mai probabil, zilele de arest îi vor fi scăzute din totalul pedepsei primite.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.