Update 2Două incendii în același timp. Locatarii dintr-un bloc de pe strada Poetului s-au autoevacuat

  de Special Arad | 9 September 2021, 4:50 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Pompierii arădeni au de stins două incendii. Se pare că este vorba despre un apartament care a luat foc pe strada Poetului și postul trafo.

  La incendiul care are loc pe strada Poetului la un apartament de la etajul 1 intervin două echipaje, unul de stingere și unul de intervenție și salvare la înălțimi.
  Din fericire nu sunt victime și nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor, aceștia reușind să se autoevacueze.

  Cel de-al doilea incendiu se desfășoară la postul  TRAFO, Str. Rosiori din municipiu. Aici intervine un singur echipaj de stingere.

  Update, ISU Arad

  Incendiul din apartament este stins. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului cu posibilitatea de propagare la celelalte încăperi și apartamente. A fost localizat și stins fără a se propagă la alte încăperi.
  A ars o parte a mobilierului dintr-o camera și au fost degradate de fum alte camere. Cauza este în curs de stabilire.

  Update 2

  Și cel de-al doilea incendiu, de la postul Trafo, a fost lichidat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.