Semnalul Orange a căzut în mai multe orașe. Rețeaua de fibră optică a fost secționată

  de - | 27 martie 2019, 4:09 PM | Naţional

  0

  Clienții operatorului de telefonie mobilă Orange au rămas fără semnal de date și voce, de o oră, în mai multe localități din țară. Nici portalul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăți. Cauza? Rețeaua de fibră optică a fost secționată.

  Serviciile nu sunt disponibile în Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov, Timișoara și Arad.

  „Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, spun reprezentanții Orange pe pagina de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.