Șeful secției de cardiologie Constanța, ridicat de polițiști după ce a fost prins luând mită 3.000 de lei!

  de Special Arad | 15 decembrie 2014, 3:43 PM | Naţional

  0

  Şeful secţiei de cardiologie de la Spitalul Judeţean Constanţa, Marius Militaru, a fost prins, luni, în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei, solicitaţi de medic pentru a accepta să opereze un pacient.

  Alături de el a fost reţinut şi medicul anestezist Dorin Arhire. Şeful secţiei de cardiologie de la Spitalul Judeţean Constanţa condiţionase primirea a 3.000 de lei de operarea pacientului. Medicul a fost prins în flagrant de poliţişti, scrie realitatea.net.

  Atât medicul anestezist, cât şi un alt medic din echipă vor fi duşi, în calitate de complici, alături de medicul şef cardiolog, la audieri, la Parchetul din Constanţa, scrie realitatea.net.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.