duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivȘeful Poliției Autostrăzi Vest, comisarul Teodor Tudur, implicat într-un grav accident cu motocicleta, în timpul serviciului

  de O. Peniță | 10 iulie 2015, 1:40 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. În urmă cu patru zile, pe Drumul Național 69, la ieșirea din municipiul Arad, în sensul giratoriu de lângă Autostrada Arad-Timișoara (chiar lângă benzinăria Gazprom), a avut loc un accident de circulație deosebit de grav, în care a fost implicat șeful Biroului Poliție Autostrăzi Vest, comisarul Teodor Tudur.

  Acesta, aflat pe motocicleta de serviciu, din cauza neatenției și, probabil a vitezei pe care o avea, s-a urcat direct pe sensul giratoriu (în pantă) rănindu-se grav în căzătură. Tudur a suferit fracturi la membrele inferioare și superioare fiind transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara.

  Comisarul se află și la această oră internat, în stare gravă, medicii făcând investigații și pentru alte eventuale leziuni suferite ca urmare a accidentului.

  Din informațiile pe care le avem, la fața locului a fost prezent un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Arad care a făcut cercetările de rigoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.