Șeful Marvel Studios confirmă: Charlie Cox va redeveni Daredevil în MCU

  de Special Arad | 6 December 2021, 5:58 PM | Film | Pop Culture

  0

  Fanii serialului „Daredevil” de pe Netflix, marca Marvel Television, au un motiv de bucurie. După ani de zile de speculații și doleanțe internautice, președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a rupt tăcerea și a anunțat că îndrăgitul actor Charlie Cox este alegerea companiei pentru a-l interpreta pe eroul Daredevil în viitoarele producții MCU (Marvel Cinematic Universe).

  Vestea vine tocmai de la președintele Marvel Studios, care a spus pentru CinemaBlend.com următoarele: „Dacă ar fi să-l vedeți pe Daredevil în producții viitoare, Charlie Cox, da, ar fi actorul care îl va interpreta”. Totuși, Kevin Feige nu a divulgat când se va produce acest lucru: „Unde vom vedem asta, cum și când, rămâne de văzut”.

  Charlie Cox l-a jucat pe personajul orb Matt Murdock – avocat în timpul zilei, erou justițiar în timpul nopții – în serialul de un imens succes produs și difuzat de Netflix, timp de 3 sezoane. Ulterior, proprietarul licenței, compania Marvel, a anulat continuarea serialului, promițând că în viitorul apropiat personajul va reapărea pe marele ecran sau pe nou lansatul serviciu de streaming al companiei-mamă, Disney+. Nu s-a precizat, în schimb, dacă va fi o relansare a serialului cu un alt actor, ori tot cu actorul Charlie Cox, pe care fanii îl consideră cel mai potrivit pentru acest rol.

  S-a creat inclusiv o petițe online, respectiv o pagină web dedicată campaniei #SaveDaredevil, care a adunat 429.783 de semnături.

  Serialul „Daredevil” a ajuns la sfârșit în noiembrie 2018, iar conform înțelegerii Netflix-Disney, Disney și Marvel Studios nu au avut voie, timp de doi ani, să folosească personajul pe micul sau pe marele ecran.

  Din 2020, când acel termen a expirat, fanii serialului au sperat neîncetat că Daredevil își va face apariția într-un film din saga „Avengers” sau vreun alt serial Marvel pe Disney+. Ultimele speculații indicau că eroul ar putea apărea în următorul film Spider-Man, „No Way Home” (care va apărea pe 17 decembrie 2021) sau în serialul „She-Hulk” (plănuit să apară anul viitor).

  Însă cel mai mult, fanii au sperat ca „noul” Daredevil să fie jucat tot de Charlie Cox. Inclusiv actorul și-a manifestat în repetate rânduri dorința de a relua sau de a continua serialul.

  Un alt actor extrem de îndrăgit din același serial, Vincent D’Onofrio (în rolul antagonistului Wilson Fisk) este vehiculat că și-ar putea face apariția chiar în curând, ca un personaj secundar, în noul serial de pe Disney+, „Hawkeye”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.