joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șeful Marvel Studios confirmă: Charlie Cox va redeveni Daredevil în MCU

  de Special Arad | 6 decembrie 2021, 5:58 PM | Film | Pop Culture

  0

  Fanii serialului „Daredevil” de pe Netflix, marca Marvel Television, au un motiv de bucurie. După ani de zile de speculații și doleanțe internautice, președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a rupt tăcerea și a anunțat că îndrăgitul actor Charlie Cox este alegerea companiei pentru a-l interpreta pe eroul Daredevil în viitoarele producții MCU (Marvel Cinematic Universe).

  Vestea vine tocmai de la președintele Marvel Studios, care a spus pentru CinemaBlend.com următoarele: „Dacă ar fi să-l vedeți pe Daredevil în producții viitoare, Charlie Cox, da, ar fi actorul care îl va interpreta”. Totuși, Kevin Feige nu a divulgat când se va produce acest lucru: „Unde vom vedem asta, cum și când, rămâne de văzut”.

  Charlie Cox l-a jucat pe personajul orb Matt Murdock – avocat în timpul zilei, erou justițiar în timpul nopții – în serialul de un imens succes produs și difuzat de Netflix, timp de 3 sezoane. Ulterior, proprietarul licenței, compania Marvel, a anulat continuarea serialului, promițând că în viitorul apropiat personajul va reapărea pe marele ecran sau pe nou lansatul serviciu de streaming al companiei-mamă, Disney+. Nu s-a precizat, în schimb, dacă va fi o relansare a serialului cu un alt actor, ori tot cu actorul Charlie Cox, pe care fanii îl consideră cel mai potrivit pentru acest rol.

  S-a creat inclusiv o petițe online, respectiv o pagină web dedicată campaniei #SaveDaredevil, care a adunat 429.783 de semnături.

  Serialul „Daredevil” a ajuns la sfârșit în noiembrie 2018, iar conform înțelegerii Netflix-Disney, Disney și Marvel Studios nu au avut voie, timp de doi ani, să folosească personajul pe micul sau pe marele ecran.

  Din 2020, când acel termen a expirat, fanii serialului au sperat neîncetat că Daredevil își va face apariția într-un film din saga „Avengers” sau vreun alt serial Marvel pe Disney+. Ultimele speculații indicau că eroul ar putea apărea în următorul film Spider-Man, „No Way Home” (care va apărea pe 17 decembrie 2021) sau în serialul „She-Hulk” (plănuit să apară anul viitor).

  Însă cel mai mult, fanii au sperat ca „noul” Daredevil să fie jucat tot de Charlie Cox. Inclusiv actorul și-a manifestat în repetate rânduri dorința de a relua sau de a continua serialul.

  Un alt actor extrem de îndrăgit din același serial, Vincent D’Onofrio (în rolul antagonistului Wilson Fisk) este vehiculat că și-ar putea face apariția chiar în curând, ca un personaj secundar, în noul serial de pe Disney+, „Hawkeye”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.