luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu este serialul Netflix”. Vedeta din „Daredevil: Born Again” avertizează fanii că producția Disney Plus va fi foarte diferită

  de Special Arad | 3 iunie 2023, 7:32 PM | Pop Culture

  0

  (foto: Disney Plus / serialul Hawkeye, Empire, TechSpot)

  Fanii au fost de-a dreptul întristați și revoltați când Marvel Television a anunțat anularea serialului „Daredevil” pe Netflix. S-a creat și o petițe online, care a adunat sute de mii de semnături, iar entuziasmul a fost extrem de mare atunci când președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a anunțat că actorul Charlie Cox va reveni în rol, ca parte a francizei „Avengers”. Bucuria fanilor a crescut când s-a anunțat și revenirea lui Vincent D’Onofrio în rolul antagonistului Wilson Fisk, dar entuziasmul s-a dezumflat în momentul în care personajul Daredevil a apărut în serialul Disney+ „She-Hulk”. Deși jucat de același actor, varianta Disney nu mai este același Daredevil și devine din ce în ce mai evident că serialul anunțat, „Daredevil: Born Again” (care va avea un record de 18 episoade în primul sezon), nu va fi atât de dur precum serialul Netflix, ci mai „family friendly”.

  Vincent D’Onofrio a confirmat, practic, acest zvon într-un interviu recent pentru ComicBook.com. Întrebat dacă scenariul „Daredevil: Born Again”, care se filmează în prezent, reprezintă o „schimbare de tonalitate” față de ceea ce am văzut anterior, actorul a spus: „Nu este serialul Netflix. Este cu siguranță un serial nou. Tot ce pot spune este că eu și Charlie nu ne plictisim. Ne distrăm de minune” (minutul 0:55 în clipul de mai jos).

  Some interesting highlights from a recent Vincent D’Onofrio interview about ‘Born Again’
  by u/JamJamGaGa in marvelstudios

  Faptul că personajul Daredevil din serialul Netflix și cel din viitorul serial Disney+ sunt două personaje complet diferite pare a fi confirmat și prin faptul că actrița Deborah Ann Woll a precizat în repetate rânduri că, spre regretul ei, nu a fost cooptată în noul serial în rolul personajului Karen Page. Nici revenirea actorului Elden Henson nu a fost confirmată în rolul lui Foggy Nelson, iar un prim semn clar pentru schimbări a fost înlocuirea actriței Ayelet Zurer cu Sandrine Holt în rolul Vanessei Fisk.

  Ca un bonus, totuși, recent a mai fost anunțat că va reveni în rolul personajului Punisher actorul Jon Bernthal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.