luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Şefa Curţii Supreme: Politicul trebuie să stea departe de autoritatea judecătorească

  de Special Arad | 24 iulie 2018, 11:51 AM | Politikos

  0

  (foto: BZI)

  Şefa Curţii Supreme spune că atunci când a afirmat că decizia în cazul revocării şefei DNA a fost politizată singura sa intenţie a fost să îşi exprime crezul că factorul politic trebuie să se ţină departe de autoritatea judecătorească. „Dacă asta înseamnă a face politică, ei, bine, fac politică”, a afirmat Cristina Tarcea. Mai mult, ea a acuzat că „a venit sezonul de revocări şi la ÎCCJ”, anunță Adevărul.

  Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, a spus, marţi, întrebată despre acuzaţiile la adresa sa din partea ministrului Justiţiei, că ea nu poate comenta „cine cât înţelege şi cât poate să înţeleagă”. De asemenea, întrebată dacă crede că a devenit o ţintă pentru Tudorel Toader, Cristina Tarcea a răspuns: „A, nu cred că domnul ministru al Justiţiei se coboară până la nivelul meu, sub nicio formă”.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.