vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sediul Serviciului de Pașapoarte și Buletine împreună cu Serviciul Regim Permise Auto și Înmatriculări Vehicule se mută!

  de Special Arad | 12 iulie 2018, 6:43 PM | Administraţie | Știri Arad

  6

  Comunicat. Instituția Prefectului – Județul Arad informează cetățenii interesați de eliberarea pașapoartelor că sediul Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple ARAD se va muta, începând cu data de 16 iulie a.c., în incinta Complexului Comercial Galeria Mall Arad, la etajul al doilea.

  De asemenea, și Serviciul Regim Permis Auto și Înmatriculări Vehicule ARAD se va muta, din 16 iulie 2018, la Complexul Comercial Galeria Mall Arad, urmând să-și desfășoare activitatea la parterul clădirii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu are Primăria Arad o clădire/spațiu adecvat, care să poată fi folosită de serviciu de evidență a populației … fărăr să coste mii de euro chiria???
   Că doar Galeria nu închiriează spațiu gratis.
   O afacere bună doar pentru patronii Galeria și păguboasă pentru cetățeni.
   Din banii care au fost plătiți în chirii, de la prima mutare „strategică” către ieșirea din oraș, se construia până acum un spațiu nou pentru cei de la evidența populației.

   O nouă bătaie de joc, … cu zâmbetele pe buze.

   --2 voturi
   +1
   -1
   • Iar știi tu ce chirie se plătește acolo? De unde? Ai notificări pe telefon? E foarte ok dacă muta tot acolo…e modern și s-a văzut deja că „buletinele” au fost un succes…nu te plimbi de la o clădire la alta… Ai lifturi pt persoanele in vârstă…aer condiționat, parcari etc… practic doar tu și cei ca tine vedeți ceva rău în asta.
    Ce îți spune asta iar despre tine?

    +4 voturi
    +1
    -1
  2. Dar de ce nu ne uităm ,comentăm, să citim cu mai mare atenție, cine se află în umbră , a construit a revândut aceste maaluri. Am avea un răspuns cit de cit foarte clar. Investiția cit a costat acel maal, și cu cit a fost vândut oare nu ar fi o altă întrebare legală. …dar cine ar trebuie să urmărească, să dea un răspuns, dar nici nu se vrea. Atunci ne miram unde se duc banii publici, și de ce nu să rămână în visteria statului. !!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.