miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  S-au ținut de cuvânt. Proteste, din nou, la sediul Finanțelor din Arad și din toată țara

  de Mihai Todoca | 24 august 2023, 10:31 AM | Administraţie

  3

  După ce ministrul Finanțelor nu și-a respectat angajamentele din acordul încheiat cu organizațiile sindicale din Finanțe, Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe anunță noi proteste spontane în toate județele din țară, inclusiv Arad.

  „Astfel, începand cu ora 8:30, sistemul fiscal românesc nu este funcțional”, se arată într-un comunicat de presă.

  Solicitarea principală a protestatarilor este „egalizarea salariilor pe functii similare”.

  Citește și: Protest spontan al angajaților din Finanțe, în toată țara. Și la Arad s-a oprit munca

  După cum au comunicat și în data de 10 august, prima zi a protestelor, sindicaliștii și-au întrerupt activitatea și azi.
  Și la Arad, funcționarii au ieșit pe holurile instituției denunțând nerespectarea angajamentelor asumate în acordul încheiat cu ministrul Finanțelor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pai ce ar fii dacă plătitorii de taxe adică toți sa nu mai plătim taxe vreo 3 luni adică revoluție fiscală. Dacă nu le convine pot pleca nu este obligatoriu sa stai la stat sa freci menta . În sectorul privat de unde își iau salariile au nevoie de forță de muncă nu ar rămâne pe drumuri fără loc de munca sigur . Asa ca nu prea înțeleg protestul . Nu îți convine pleci și cam atât.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.