miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sediu modern pentru pompieri, la Curtici. Ministrul de Interne a participat la inaugurare

  de Special Arad | 21 octombrie 2022, 3:44 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Vineri, 21 octombrie 2022, a avut loc ceremonialul militar prilejuit de inaugurarea noului sediu al Punctului de lucru Curtici.

  Am avut onoarea de a-i avea alături de noi pe Ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, pe Inspectorul General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul general locotenent Dan Paul Iamandi și reprezentanți ai autorităților publice locale. 

  Scopul relocării Punctului de lucru a fost eficientizarea acţiunilor de intervenţie prin reducerea timpului de răspuns în cazul unor situații de urgență și creșterea gradului de siguranţă a cetățenilor. 

  În cadrul Punctului de lucru Curtici se vor regăsi două autospeciale, dintre care una de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

  Echipajele din Curtici vor executa misiuni specifice de pregătire şi răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pe raza administrativ teritorială a două orașe și cinci comune, deservind o populație de aproximativ 43000 de locuitori. 

  Mulțumim Primăriei Curtici și Consiliului Județean Arad precum și tuturor celor care s-au implicat în realizarea unui sediu modern cu dotări optime care să asigure buna funcționare a acestuia”, a transmis Ruxandra Klein, purtător de cuvânt al ISU Arad.

  inaugurare sediu isu curtici 12 inaugurare sediu isu curtici 11 inaugurare sediu isu curtici 10 inaugurare sediu isu curtici 9 inaugurare sediu isu curtici 8 inaugurare sediu isu curtici 7 inaugurare sediu isu curtici 6 inaugurare sediu isu curtici 5 inaugurare sediu isu curtici 4 inaugurare sediu isu curtici 3 inaugurare sediu isu curtici 2 inaugurare sediu isu curtici 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.