Ședință pe tema pachetului de măsuri economice. Se ia în calcul majorarea tichetelor de masă

  de - | 2 April 2022, 12:48 PM | Naţional | Politikos

  0

  Premierul Nicolae Ciucă a avut sâmbătă, de la ora 11:00, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, pentru a discuta despre finanțarea măsurilor economice și financiare.

  Cei doi demnitari evalueză resursele necesare implementării noilor măsuri economice şi financiare pentru protejarea populaţiei şi economiei româneşti, precizează Digi24.ro.

  Surse din PSD spun că social-democrații vor să propună majorarea tichetelor de masă la 30 de lei de la 1 iunie.

  În schimb, deputatul PNL Gigel Știrbu a anunțat pe Facebook că de fapt premierul Ciucă este cel care a avut ideea creșterii valorii tichetelor de masă.

  Citește mai mult pe Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.