Secțiunea Drumului Național 7 care trece prin Gai intră în administrarea Consiliului Local al Municipiului Arad

  de Raluca Medeleanu | 26 martie 2019, 2:44 PM | Administraţie

  0

  Porțiunea DN7 care trece prin Gai (foto: Google)

  Consiliul Local Municipal Arad preia din administrarea Ministerului Transporturilor secțiunea de drum național DN7 situat în interiorul municipiului, dintre str. Câmpurilor până la canalul Felnac.

  Motivul pentru care se realizează această schimbare are de-a face cu prevederile din Ordonanța Guvernului nr.43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prin care se precizează că: „sectoarele de drumuri naţionale, incluzând şi lucrările de artă, amenajările şi accesoriile aferente, situate în intravilanul municipiilor sunt în administrarea consiliilor locale respective.”

  Astfel, consilierii locali au votat astăzi, în cadrul ședinței din Sala Ferdinand, o hotărâre prin care au aprobat preluarea în administrarea Consiliului Local al Municipiului Arad a sectorului respectiv de drum.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.