sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Secretara de la Primărie, în lacrimi! Patru oameni au împărțit o pizza. Cu ceapă… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 7 decembrie 2016, 6:51 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  „Imperator” Ghiță Falcă a oferit plebei pâine și circ. A făcut-o în luna mai, cu 51 de evenimente în 30 de zile de campanie electorală, o mai face și acum. Circ ne dă, circ primește…

  Supărat că românii „trăbă să mânce patru dintr-o pizza”, Ghiță s-a îmbolnăvit. Boală grea pe capul lui.

   

  Am fost și încă mai sunt un om bolnav. Toată viața voi duce asta cu mine. De aici încolo va trebui să iau pastile toată viața. Lucrul acesta îmi pune viața la întrebare. Întrebări multe o să-mi pun de aici încolo” (Gheorghe Falcă – LIVE pe Facebook)

  Și s-a dus la control. Chiar și azi, tocmai când a venit circul la el la ușă. Consilierii de stânga, pesediștii Cheșa și Vărcuș, și-au făcut griji că primarul rămâne nemâncat. Și au tăbărât amândoi pe secretară. Aia, tătă în lacrimi și suspine. Nu, nu a fost agresată, nu a fost înjurată, dar pizza venea tocmai de la Iași, de la Primărie, și s-o fi stricat ceapa de la atâta drum. O fi venit cu trenul „Foamea”, ăla care merge de la Iași la Timișoara de îți vine să plângi de plânsul pasagerilor.

  Nuuu, nu secretara a lăcrimat. Doar vocea ei…

  Că ea avea un rânjet de zici că poza pentru Colgate…

  (vezi video mai jos)

   

  „Reprezentanții PSD – o nouă reprezentație de circ

  Astăzi pe la orele prânzului, în timp ce eram la un control medical la spital, am fost anunțat de la birou că doi din aleșii PSD în Consiliul Local au năvălit în cabinet la Primărie, umflându-se în pene cu un aparat de filmat și tratând-o cu impolitețe pe doamna de la secretariat. Vocea doamnei era aproape în lacrimi când m-a sunat și mărturisesc că m-a îngrijorat un pic starea ei”, scrie Falcă pe Facebook.

   

   

  Falcă nu minte. Cine spune asta ori nu iubește Aradul, ori mâncă o pizza întreagă. Falcă ne spune clar: vocea doamnei plângea. Dreptate a avut Ghiță, numa că nici vocea nu-i plângea. Doamna secretară saliva de numa numa. Că-i venea să mânce tătă pizza aia, dar s-o gândit să-i lase și lui măcar un triunghi că este la grea suferință, la spital, pe pastile, și trăbă să se întrame și el cumva. Că-i și la divorț, și nevasta nu-i mai face de-ale gurii…

  Cheșa a fost șofer nu cu mult timp în urmă. Se trezea la 4 dimineața să pornească motorul la mașină, în frig, în neauă și să dea drumul la „goarnă” prin oraș. Asta înseamnă să fii de dreapta. Vărcuș a făcut și el de toate. Cu banii adunați din taxi, nu din taxe, și-a făcut pizzerie. Se trezea la 4 dimineața să facă aluatul. Și el și Adi Todor, care are brutărie și transpiră zilnic să îndoaie cornurile. Sulincean săracu se trezea și el cu noaptea-n cap să dărăburească rucola pentru pizza vegetariană. La el la pizzerie, da, aia ce o închis-o. De tăt.

  Păsamă că ăștia n-or fost buni la școală, sau altfel cum? N-or știut care-i stânga, care-i dreapta, așa cum și prin politică nu prea știe stânga ce face dreapta și invers. Când s-or înscris la partid s-or întâlnit la teatru. Tăț patru. Mâncau o pizza, un triunghi fiecare de la patiseria de lângă Hotel Ardealul. L-or întrebat pe un uom unde-i PNL-ul, iar ăla le-o spus că-i cum treci de Primărie pe dreapta. S-or tăt dus și or văzut în stânga PSD-ul. Acum ce mi PSD, ce mi PNL, că tăț îs la fel? Și s-ar băgat acolo și i-o legat Căprar cu lanțurile. Da nu-i bai, că în adâncul sufletului lor îs de dreapta și ăla de-i șofer, și ăla de îndoaie cornuri și ăla ce se trezește la 4 dimineața să facă aluatul. Ș-or să rupă lanțurile pesedeului din interior. Înainteeee, că înainte era mai bine!!! Asta înseamnă să fii de dreapta.

  Cheșa și Vărcuș, Iliuță și Beni pe numele lor mici, au rupt de azi lanțurile pesediste, au trecut peste voia lu Fifor și Căprar și or dus rivalului să mânce. O pizza de patru persoane: Falcă, secretara, Cheșa și Vărcuș. Cum Falcă nu o fost la lucru, or lăsat-o pe masa din secretariat. O mâncă mai spre seară. Patru oamini o să mânce dintr-o pizza…

   

  „Când s-a mai liniștit, mi-a explicat că domnii consilieri locali PSD Cheșa Ilie și Vârcuș Beniamin au venit să … îmi livreze o cutie de pizza! Ce caută oare asemenea clovni în Consiliul Local? Doar să facă circ. În condițiile acestea se confirmă că am luat o decizie bună de a nu fi prezent la discuțiile din plenul CLM, pentru că așa înțeleg aleșii PSD să se comporte, urmărind doar circul, blamarea instituției Primarului și subminarea actului administrativ, fără nici o urmă de interes pentru cetățenii care i-au ales. Cred că arădenii s-au convins de asta și răspunsul lor se va vedea la vot”, și-a încheiat Falcă discursul pe Facebook.

  Material video filmat chiar de cei doi consilieri

  Circ ne dau, circ primesc…

  15409444_1486624694699491_552703851_o 15417701_1486624838032810_1089933511_o

  pizza-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Deci nu imi vine a crede ochilor si irechilor, astia de la psd Arad sunt de toata jena. Mai bine ar merge la seful lor caprar sa ii duca pizza sa manance. Ca si asa e cam slabut de traiul bun din parlament, s-au el nu mananca asa ceva ca doar nu e obisnuit cu asa ceva numai cu mancare bunuta si ieftina din parlament. Inca odata va spun nu imi vine a crede cu ce oameni vrea psd sa mergem inainte.sunt socat !!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.