Sebiș și Olari și-au modificat parțial investițiile din fondurile alocate de Consiliul Județean

  de Special Arad | 30 aprilie 2020, 6:00 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consilierii județeni au aprobat solicitările administrațiilor locale de transferare spre alte investiții a unor sume destinate la începutul anului altor obiective. Aceste sume au fost repartizate de către Consiliul Județean către primării, sursa fiind cota de 6% din impozitul pe venit.

  „Am dat curs cerințelor administrațiilor locale, de a muta anumite sume de la unele investiții la altele. Practic, aceste sume au fost alocate comunităților locale, iar administrațiile locale știu cel mai bine cum și unde să folosească fondurile puse la dispoziție de Consiliul Județean. Această flexibilitate a Consiliului Județean subliniază, de fapt, colaborarea foarte bună cu administrațiile locale, rezultatul concret regăsindu-se în satisfacerea nevoilor oamenilor”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Această solicitare a venit din partea a două primării din județ: Sebiș și Olari.

  ***

  Primăria Orașului Sebiș

  Modificarea obiectivului de investiții din „Asfaltare drum Sebiș-Sălăjeni” în „Asfaltare DJ 792 B”. Valoarea investiției este de 200.000 lei.

  Primăria comunei Olari

  Transferarea sumei de 60.000 lei, destinate inițial proiectului „Amenajare trotuare” la obiectivul de investiții „Modernizare străzi”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.