„Sebiș Opera Concert” revine la Centrul Cultural Sebiș

  de Special Arad | 17 October 2022, 3:34 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Comunicat. Sebiș Opera Concert va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural Sebiș.

  Evenimentul, aflat la cea de-a III – a ediție, este un spectacol specific muzicii de operă, în armonie cu arta lirică și artele spectacolului și se adresează publicului larg – amator, dar și cunoscător al genului. Acest concept propune experiențe muzicale memorabile, oferite de către o distribuție artistică profesionistă.

  Programul muzical va cuprinde uverturi, arii, duete, canzonette din cele mai celebre opere, operete, piese de balet și musical-uri, puse în scenă potrivit unei regii prealabile, cu menirea de a captiva și a încânta publicul spectator.
  Spectacolul îi va avea în distribuție pe soliștii: baritonul Șerban Lupei, basul Ștefan-Ioan Muț, tenorul Adelin Ilca și basul Andres Groza, cărora li se vor alătura: soprana Amalia Preda, baritonul Geani Brad (solist la Opera Națională Română din Cluj-Napoca) și mezzo-soprana Mihaela Ișpan (solistă la Opera Națională din București). Suportul muzical va fi susținut de Orchestra Filarmonicii Arad, care îl va avea la pupitrul dirijoral pe Dan Crișan, directorul artistic al concertului.

  Prezintă: Roxana Sabău.
  Accesul este liber, în limita locurilor disponibilie.
  Organizatori: Primăria Orașului Sebiș, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.
  Parteneri: Filarmonica Arad, Asociația GlobART și Corso Live Interface

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.