joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sebastian Someșan, românul dispărut în Thailanda, a fost găsit înecat și fără picioare

  de - | 12 martie 2023, 4:35 PM | Naţional

  0

  Un român dat dispărut pe 8 ianuarie, în Thailanda, a fost găsit mort. Bărbatul se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok cu un alt român și cu o femeie din Thailanda, scrie adevarul.ro.

  Cei trei au mers să facă scufundări în larg. După ce s-au întors la barcă și-au dat seama că ancora era blocată de o stâncă. Românul s-ar fi scufundat din nou pentru a o elibera, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață, potrivit thephuketnews.com.

  După nouă zile de operațiuni de găsire a românului, autoritățile au încetat să-l mai caute. Vineri, poliția a fost anunțată că un căpitan a găsit un cadavru fără picioare în apă, în locul în care românul a dispărut.

  Aroon Solos, primarul comunei Tambon Rawai, a declarat că trupul a fost găsit plutind cu fața în jos în apropierea insulei, la ora 11:33, vineri dimineața. Poliția marină și oficialii municipali au adus cadavrul la mal, conform bangkokpost.com.

  După ce trupul a fost scos din apă, au fost contactate rudele, care, anterior, au semnalat dispariția bărbatului. Aceștia au confirmat că trupul era cel al lui Sebastian Someșan, în vârstă de 46 de ani, care a dispărut lângă Koh Kaew Nok, pe 8 ianuarie, a mai declarat primarul, scrie adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.