miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar apoi a fost ucis cu un cuțit la o petrecere de majorat

  de - | 18 septembrie 2023, 9:21 AM | Naţional

  0

  (foto: aloiasi.ro)

  Sebastian, un tânăr de 20 de ani din comuna Ciurea(județul Iași), a avut o poveste de viață teribilă. La vârsta de 14 ani, Sebastian a fost diagnosticat cu cancer la coloană, dar a reușit să învingă boala.

  Sâmbătă seara, el a participat la o petrecere de majorat din comuna Ciurea, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între doi dintre participanți.

  Sebastian s-a băgat să-i despartă pe aceștia și a fost înjunghiat. Tânărul înjunghiat a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca polițiștii și procurorii să facă cercetările necesare.

  Un alt participant la petrecere a ajuns la spital cu răni foarte grave.

  Părinții lui Sebastian au spus, potrivit Aloiași.ro, că „la 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”.

  Tatăl lui Sebastian a scris și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Copilul meu mult iubit si prețuit ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat și ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați, a decis că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă care ți-a luat viața prea devreme. Drum lin iubitul meu copil”.

  Sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.