marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Seara Atelierelor deschise „Talent și creativitate” la Atrium Mall

  de Special Arad | 25 septembrie 2023, 10:15 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Palatul Copiilor Arad, în parteneriat cu Atrium Mall, organizează, miercuri 27 septembrie, între orele 17.00 -20.00, Seara Atelierelor deschise „Talent și creativitate”.

  Evenimentul se va desfășura în Atrium Mall, la etajul 1, iar la parter va avea loc spectacolul campionilor, începând cu ora 17.30, în cadrul căruia vor evolua copiii premiați la cele mai importante concursuri naționale și internaționale.

  Atelierele deschise sunt GRATUITE și se adresează tuturor elevilor și copiilor, care au astfel posibilitatea să cunoască mai bine activitățile care se desfășoară la Palatul Copiilor Arad și să-și valorifice spiritul creator, sub îndrumarea unor profesori dedicați, care le arată întotdeauna elevilor lor, dragoste, respect si înțelegere în tot ceea ce fac.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.