Se scumpesc tarifele pe care trebuie să le achite piețarii către „Târguri Oboare Piețe” SA Arad

  de Raluca Medeleanu | 29 ianuarie 2019, 11:24 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Deși nu a fost votată în unanimitate majoritatea dintre consilierii locali municipali au dat undă verde deciziei de majorare a unora dintre tarifele pe care trebuie să le achite piețarii către TOP SA Arad. Proiectul de hotărâre a fost supus votului astăzi, în cadrul ședinței CLM care a fost organizată în Sala Ferdinand din Primăria Arad.

  Proiectul a trecut cu 14 voturi pozitive, șapte dintre consilierii opoziției abținându-se însă de la vot.

  Noile tarife pe care le vor achita piețarii sunt modificate, așadar,  în felul următor:

  – tariful pentru ocuparea meselor de legume, fructe și flori se majorează de la 12 lei la 13 lei pe zi/masă (pentru producătorii individuali), respectiv de la 15 lei la 16 lei pe zi/masă (pentru AF-uri și SC-uri).

  – tariful pentru ocuparea platoului în vederea vânzării de pepeni se majorează de la 4 lei la 5 lei pe zi/mp.

  – tariful pentru parcare se modifică de la 11 lei pe zi, la 1,5 lei pentru 30 de minute.

  De asemenea, proiectul de hotărâre prevede schimbarea tarifului pentru utilizarea WC-urilor de la 1 leu, la 2 lei, iar biletul de intrare în Obor de la 1 leu pe zi la 2 lei pe zi.

  Alte modificări votate de consilieri pot fi consultate în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.