Se schimbă locația centrului de preluare a cererilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzire și a suplimentului pentru energie

  de Special Arad | 21 December 2022, 12:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Începând de astăzi, 21.12.2022, se schimbă locația centrului de preluare a cererilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor și a suplimentului pentru energie, informează Primăria Municipiului Arad.

  Locația în care se va desfășura activitatea de preluare a cererilor pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor și a suplimentului pentru energie în perioada 21.12.2022 – 20.03.2023 este: Arad, Calea Radnei nr. 250 (sediul Direcției de Asistență Socială Arad).

  Orarul de funcționare a centrului pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor și a suplimentului pentru energie este: Luni – Joi: 8:00 – 17:00; Vineri: 8:00 – 14:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.