Vezi cum arată noua bancnotă de 100 de dolari americani care circulă deja pe piaţă

  de Special Arad | 1 septembrie 2014, 10:39 AM | Business

  0

  Dolarii americani se schimbă la faţă. Noua bancnotă de 100 de dolari, care a intrat deja pe piaţă, are mai multe elemente de securitate, care le face zile negre celor care sunt “pasionaţi” de falsificarea banilor.

  Noua bancnotă are două noi trăsături: o bandă albastră cu imagini care dau senzaţia că se află în mişcare și o reprezentare grafică a unui clopot tridimensional ale cărui culori se schimbă atunci când este inclinată hârtia.

  A durat aproape un deceniu realizarea noii bancnote. Ea ar fi trebui să fie lansată în februarie 2011, dar din cauza unor probleme de imprimare, unele bancnote nu au mai putut fi puse în circulație.

  tumblr_l18gscKsSY1qz7q8fo1_500

  Sursa: antena3.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.