Polițiștii arădeni, în sprijinul vârstnicilor care nu au pe nimeni

  de Special Arad | 27 August 2022, 10:54 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii din cadrul IPJ Arad aduc în atenția publică o activitate civică mai puțin cunoscută pe care unii dintre colegii lor o desfășoară: vin în grija persoanelor vârstnice aflate în dificultate. În această situație se află și o doamnă dintr-un bloc social care luna viitoare împlinește 78 de ani, a cărei sănătate este precară.

  „Tanti Eva este una din locatarele unui bloc social din Arad. Deși, după o viață de muncă ar fi trebuit să aibe bătrânețile liniștite, soarta a decis altfel.

  Diana, colega noastră de la ordine publică, a cunoscut-o acum puțin timp, când a început să lucreze în sectorul unde locuiește tanti Eva, și a auzit de la colegi povestea ei tristă.

  Împreună cu tura ei, au decis să o ia sub aripa lor, și pe lângă vizitele aproape zilnice, să vadă dacă este bine, s-au angajat să o ajute și cu cele necesare, cât de des se poate.

  Tanti Eva nu este singura persoană din grija polițiștilor arădeni. Ne bucurăm de fiecare dată când putem fi de ajutor celor mai puțin norocoși”, transmite IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.