Se organizează o acțiune de colectare gratuită a deşeurilor electrice în Sebiș și Buteni

  de Special Arad | 25 iulie 2018, 8:14 AM | Știri Arad

  0

  Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Buteni și Sebiş, organizată în data de 28 iulie, începând cu ora 10:00 și până la ora 16:00. Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Arad, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice.

  Localităţi arondate: Berindia, Cuied, Păulian, Donceni, Prunişor, Sălăjeni. Mai multe detalii la nr. de telefon 0746 222 862.

  Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

  Puncte de colectare: Vino cu deșeurile electrice la mașina de colectare sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea acestora de la domiciliu!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.