Se întrerupe furnizarea apei potabile la Șimand

  de Special Arad | 25 mai 2017, 1:24 PM | Şimand

  0

  Compania de Apă Arad este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 26 mai, în localitatea Șimand, în intervalul orar 9:00 – 11:00.

  Furnizarea apei potabile se va întrerupe pentru lucrări la rețeaua de distribuție a apei potabile.

  „Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat”, se anunță într-un comunicat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.