vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se închide drumul Horia – Șiria! Încep lucrările la drumul care nu a fost modernizat dinainte de Revoluție

  de Lucian Dănilă | 15 iunie 2020, 11:46 AM | Știri Arad

  4

  În sfârșit încep lucrările de modernizare a celui mai circulat drum din județ, Arad – Șiria – Pâncota! Este cel mai circulat, dar și unul dintre cele mai rele drumuri din județ, acesta nefiind modernizat din perioada în care România era condusă de „cel mai iubit conducător”, Nicolae Ceaușescu.

  După ani de zile de tergiversări, după ani de zile în care a fost plimbat din proprietatea Consiliului Județean în cea a Guvernului și din nou a Consiliului Județean, după alte luni de zile în care a fost contestată licitația, în sfârșit încep lucrările.

  Despre toate astea ne informează printr-un comunicat cei de la Consiliul Județean:

  „Începe modernizarea drumului, restricții de circulație pe Arad-Șiria-Pâncota!

  Încep lucrările pe cel mai important drum județean arădean: Arad-Șiria-Pâncota! Consiliul Județean Arad a predat constructorului drumul județean și a început deja organizarea de șantier.

  „Din data de 22 iunie închidem două tronsoane de drum: de la intersecția cu Livada (DJ 682H) la intersecția cu Vladimirescu (DJ709G) și drumul dintre satul Horia și comuna Șiria. Ne dorim să vedem acolo utilaje și muncitori suficienți pentru o lucrare de bună calitate”, a precizat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

  Ca urmare a restricțiilor de circulație, din data de 22 iunie locuitorii din Horia vor folosi traseul ocolitor prin Vladimirescu, iar cei din Șiria vor folosi drumul județean Sântana – Pâncota sau drumul județean Șiria-Ghioroc-Păuliș”.

  Astfel, din data de 22 iunie, locuitorii din Galșa, Mâsca, Șiria, Măderat, Târnova, Șiria și alte localități vor folosi drumul județean Sântana – Pâncota sau drumul județean Șiria-Ghioroc-Păuliș.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bun Beneficiar…puneti si un covor rosu pentru Antreprenor daca tot inchideti drumul. Asa a fost prevazut in oferta si CS?…cam cat scade costul lucrarilor facilitatea de a inchide drumul?…poate se intreaba baietii veseli; dar sunt curios daca stiu sa evalueze treaba asta 😂, sa nu ajunga naibii sa se certe intre ei pt cireasa😂😂

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.