vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se împart pumni și picioare la Polivalentă! Sold-out la Dynamite Fighting Show

  de Dan Lazăr | 5 martie 2020, 8:08 AM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Noul stil de luptă Dynamite Fighting Show va putea fi urmărit, joi, într-o gală care va aduce în orașul nostru cunoscuți luptători.

  Prima ediție din acest an a Dynamite Fighting Show va avea loc la Sala Sporturilor „Victoria“ din Arad, unde se vor confunta, printre alții, Florin „Rambo“ Lambagiu și Tolea Ciumac, de data aceasta pe reguli de MMA.

  Eduard „The Blitz“ Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda.

  Publicul va avea ocazia să îl vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu.

  Alți sportivi precum Bestia Moldovei, Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de la Arad, din 5 martie, unul pentru care biletele s-au epuizat în cursul zilei de miercuri.

  Autor al hit-ului „Bini di tăt”, Skizzo Skills va susține un recital în cadrul evenimentului de la Arad.

  Accesul publicului se va face începând cu ora 18:30, iar gala va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe PROX (TV), sportextra (online) și în reluare pe PRO TV.

  Preț bilete:
  150 Lei la VIP 1
  100 la VIP 2
  50 la tribună

  afis

  Acesta este fight cardul final al galei Dynamite Fighting Show 7, care se va desfășura pe 5 martie, la Sala Polivalentă din Arad. După o accidentare de ultimă oră a marocanului Chaik, puternicul Zahid Zairov este noul adversar al lui Daniel Corbeanu. În total, 10 meciuri vă așteaptă în primul eveniment DFS din 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.