Se huluie Sânicolaul! Dar cui îi pasă…

  de Lucian Dănilă | 22 iulie 2014, 5:25 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Cartierul Sânicolaul Mic a fost, mai tot timpul, lăsat la coadă de mai marii din Primărie. Și asta nu de acum, ci de când a devenit cartier, de prin 1948 când a fost transformat din comună și alipit Aradului.

  Așa e și acum, deși, unii ar spune că au făcut atât de multe pentru el. Da, într-adevăr, a fost asfaltat și s-a introdus rețeaua de canalizare. O rețea care îți face să îți cadă părul din nas chiar la intrarea în cartier, pe sub viaductul de sub calea ferată…

  Și așa s-a asfaltat că… mai bine nu. Am scris săptămânile trecute despre gropile de pe fiecare (n.r. da, de pe fiecare) stradă. Am încercat să fim oarecum ironici și, în lină febră a Mondialului de fotbal am zis că dă bine să spunem că a mușcat uruguaianul Luis Suarez din ele. Dar se pare că fotbalistul și-a făcut adepți. Străzile sunt acum și mai „mușcate”.

  IMG_4751

  Chiar era să cădem victime ale acestor prăbușiri ale asfaltului. Lucrările sunt făcute de mântuială. Se vede cu ochiul liber. Iar ploile abundente căzute în ultmele săptămâni au ajutat serios la formarea craterelor. Nefiind tasat cum trebuie, pământul sau nisipul de sub asfalt s-a lăsat, și odată cu ele tot drumul. Ne-am lăsat mașina pe marginea șoselei, dar am avut noroc că a trebuit să plecăm. Ne-am întors după ceva mai bine de două ore și pe locul pe care susesem parcați mai înainte a apărut un crater imens. ce s-ar fi întâmplat dacă mașina mai era încă acolo? Nu vrem să știm…

  Iar cei care ar trebui să se ocupe de repararea străzilor credem că au fost și ei înghițiți. Sub cratere…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.